bg header2

Vacatures

Art Cleaning heeft op dit moment geen vacatures, maar lees even verder...

Zoals je op elders op deze website kunt lezen is Art Cleaning een jonge onderneming. In alle bescheidenheid zijn we trots op het feit dat we mogen werken met een groot aantal gerenommeerde bedrijven (zie ook onze referenties) en we kunnen gerust stellen dat we onze sporen in de schoonmaakbranche hebben verdiend.

We zijn een hecht team met een hoofdletter T. We werken op een gedegen manier en kwaliteit is het sleutelwoord dat maakt dat we langdurige klantrelaties hebben. Als medewerker van Art Cleaning heb je in ieder geval ervaring en ben je vanzelfsprekend 'goed' in je vak. Je meerwaarde komt tot uiting in het feit dat je goed in staat bent om (bedrijfs)processen te analyseren en goed kunt functioneren op de werkvloer. Maar het gaat ons vooral om de hoofdletter 'T' in je functioneren.

We zijn aan het groeien en bloeien en dat betekent dat er "vandaag of morgen" nog meer vacatures zullen ontstaan die je op deze pagina zult (gaan) aantreffen.

Interesse?

Stuur gerust een cv met een begeleidend schrijven waarin je jezelf op een informele manier presenteert. Dit schrijven kun je richten aan Art Cleaning, ter attentie van de heer Hendrik Bakker.


Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.