top4

Welkom bij Art Security

speld2Art Security beveiligt diverse industrie c.q. bedrijfstereinen in de regio's Amsterdam, Friesland, Flevoland, Utrecht en Overijssel. Art Security biedt particulieren, bedrijven en instellingen een breed scala beveiligings-diensten en producten aan.

Jarenlange ervaring alsook vakbekwaamheid van onze medewerkers en een servicegerichte instelling garanderen een hechte band met onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich ook in de kwalitatief hoge en innovatieve projecten.

Wie wij zijn

Art Security is opgericht door Evert en Jan van Urk. Mede door onze jarenlange ervaring en expertise in de beveiliging, wilden wij met Art Security een nieuwe weg inslaan waarbij de relatie met onze opdrachtgevers altijd het belangrijkste uitgangspunt zou vormen. kwaliteitsgarantie

Onze dienstverlening onderscheidt zich door de continue aandacht en waarborg voor kwaliteit, integriteit en klantvriendelijkheid. Beveiligen is per slot van rekening maatwerk. Of het nu gaat om uw veiligheid of de beveiliging van objecten of goederen.Art Security gaat uitgebreid in op al uw vragen en suggesties. Na een gedegen risicoanalyse stellen wij een beveiligingsplan op maat voor u samen.


Kwaliteitsgarantie

De dienstverlening van Art Security staat kwalitatief hoog aangeschreven. Art Security garandeert u: certified logo

- Vakbekwame, gecertificeerde beveiligers
- Representatief, enthousiast en gedreven personeel
- Direct aanspreekbare directieleden door aanwezigheid op de werkvloer
- Teamwork
- Pro-activiteit vanuit onze medewerkers, betrouwbaar back-up roulatiesysteem

Onze medewerkers zijn uiterst capabele, gedreven en gecommitteerde mensen. Na een gedegen intake en inventarisatie van uw wensen, selecteren wij onze beveiligers op basis van hun ervaring, expertise en competentie.

Met Art Security bent u verzekerd van gekwalificeerde en gecertificeerde beveiligers. Doordat onze medewerkers altijd ter plekke goed worden ingewerkt, voelen zij zich thuis op uw terrein. Ze zijn bekend met de omgeving en kunnen daardoor onregelmatigheden snel signaleren.

Veiligheid garanderen is een vak apart! Art Security garandeert u optimale beveiliging! Overdag, 's avonds en 's nachts, zeven dagen in de week!

Gediplomeerd

 • art security groep
  Onze mensen zijn gediplomeerd.

Geregistreerd

 • rijksoverheid


  Wij staan bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie geregistreerd onder nummer ND 2095

Erkend

 • ecabo  Art Security is een erkend leerbedrijf en als dusdanig bekend bij de Ecabo.

Gewaardeerd

 • afbreferentie urk referentie

  Bedrijvenkring Urk
  André de Vries
  Tel: 0527 688 16

 • cisco
  Cisco SystemsWebex

  Edwin Engels
  IS-Desktop and Facilities Engineer
  Tel: 020 410 8700
 • timewarner
  Time Warner

  Alon Jas Facilites and Maintenance officer
  Tel: 020 4874 227
 • logo marktplaats
 • logotanksrally